Mindful Suppen bij Supschool Alkmaar: Zen op de Sup

Bij Supschool Alkmaar bieden we een unieke en rustgevende ervaring: “Mindful Suppen – Zen op de Sup.” Ontdek de diepgaande betekenis van mindfulness terwijl je op het water peddelt en jezelf verbindt met de kalmerende kracht van de natuur. Suppen op zichzelf is al een mindful activiteit, maar met onze speciale oefeningen wordt het nog intenser.

Wat is Mindful Suppen?

Mindful suppen is een manier om je aandacht volledig te richten op het huidige moment tijdens het suppen. Dit betekent dat je bewust bent van elke beweging, elke ademhaling en de natuur om je heen. Het helpt je om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en een diepe verbinding met jezelf en je omgeving te ervaren.

De Ervaring

Bewuste Aanwezigheid

Je begint met het wennen aan het SUP-board. Terwijl je op het rustgevende kabbelende water staat, breng je bewuste aandacht naar jezelf en de omgeving. De avondzon streelt je gezicht terwijl je rustig peddelt. Elk beweging van je peddel is een bewuste handeling, en elke ademhaling brengt je dieper in het moment. Deze stap zorgt voor ontspanning en kalmeert de geest.

Verbinding met de Natuur

Terwijl we peddelen, richten we ons op het ritme van de natuur en vinden we een diepe verbinding met het water. Je zult merken hoe het water je kalmeert en je helpt om volledig aanwezig te zijn. Dit herstelt een gevoel van rust en sereniteit, waardoor je je meer verbonden voelt met de wereld om je heen.

Innerlijke Reflectie

Gedurende de tour heb je de gelegenheid om innerlijke reflectie te beoefenen. Je laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en gaat volledig op in het moment. Dit helpt je om je gedachten te ordenen en innerlijke vrede te vinden. Het is een kans om jezelf te bevrijden van afleidingen en een diepe verbinding te maken met de natuur en jezelf.

Wanneer?

Mindful suppen “Zen op de Sup” vindt elke derde woensdag van de maand om 19.00 uur plaats. Je investering voor deze waardevolle ervaring is slechts één strip van je strippenkaart of €20,-, inclusief thee en SUP-materialen. Bereid je voor op een reis naar innerlijke vrede en harmonie met de natuur.

Boek Nu

Bij Supschool Alkmaar zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een geweldige SUP-ervaring. Onze “Mindful Suppen – Zen op de Sup” tours zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en een diepere verbinding met zichzelf en de natuur. Boek nu je plek en ontdek de transformerende kracht van mindfulness op het water.

Kom suppen in Alkmaar en ervaar zelf waarom mindful suppen zo bijzonder is!