Bij Supschool Alkmaar bieden we een unieke ervaring aan: “Zen op de Sup.” Ontdek de diepgaande betekenis van mindfulness terwijl je op het water peddelt en jezelf verbindt met de kalmerende kracht van de natuur.

Je staat op een SUPboard, omringd door het rustgevende kabbelende water. De zon streelt je gezicht terwijl je rustig peddelt, één met de natuur en je eigen gedachten. Elk beweging van je peddel is een bewuste handeling, elke ademhaling brengt je dieper in het moment.

Mindfulness

Mindfulness is het bewust richten van je aandacht op het huidige moment, zonder oordeel. Het is een manier om volledig aanwezig te zijn en in contact te komen met jezelf en je omgeving. Net zoals je bij mindful wandelen je aandacht richt op elke stap die je zet, zo kun je ook mindful suppen ervaren. Het is een kans om jezelf te bevrijden van afleidingen en diepe verbinding te maken met de wereld om je heen.

Tijdens onze “Zen op de Sup” tours ervaar je:

  • Bewuste Aanwezigheid: Beginnend met het wennen aan het supboard, breng je bewuste aandacht naar jezelf en het water om je heen. Deze stap zorgt voor ontspanning en kalmeert de geest.
  • Verbinding met de Natuur: Terwijl we peddelen, richten we ons op het ritme van de natuur en vinden we een diepe verbinding met het water. Dit herstelt een gevoel van rust en sereniteit.
  • Innerlijke Reflectie: Gedurende de tour heb je de gelegenheid om innerlijke reflectie te beoefenen en volledig op te gaan in het moment. Hierbij laten we de drukte van het dagelijkse leven achter ons.

Wanneer?

“Zen op de Sup” vindt elke derde woensdag van de maand om 19.00 uur plaats. Je kan ervoor kiezen om Je investering voor deze waardevolle ervaring is slechts 1 strip van je strippenkaart of €20,-, inclusief thee en supmaterialen.

Bereid je voor op een reis naar innerlijke vrede en harmonie met de natuur. Boek nu je plek en ontdek de transformerende kracht van mindfulness op het water.