Ontdek Alkmaar zelf op een SUP: Huur bij Supschool Alkmaar!

Wil je Alkmaar op een unieke manier verkennen? Goed nieuws! Supschool Alkmaar biedt nu supverhuur aan voor slechts €12,50 per persoon per uur. Het is de perfecte gelegenheid om het water van Alkmaar op je eigen tempo te ontdekken.

Hoe Werkt het?

Het huren van een sup bij Supschool Alkmaar is eenvoudig. Reserveer een tijdslot in onze agenda en geef aan hoe laat en hoe lang je wilt huren. Zodra we je reservering ontvangen, sturen we je een bevestiging. Zo ben je verzekerd van je plek en kun je uitkijken naar een geweldige supervaring. Op DEZE pagina staat alle informatie die je nodig hebt om een sup te huren.

Rondje Alkmaar centrum

Wil je het centrum van Alkmaar op een uitgebreide manier verkennen? Kies dan voor de huur van 2 uur. Hiermee heb je voldoende tijd voor een prachtige route door het centrum van Alkmaar. Peddel langs charmante grachten, het Waagplein, bewonder historische bezienswaardigheden en geniet van de sfeer van de stad.

Sup Huren Alkmaar: Jouw Avontuur Begint Hier

Suppen is niet alleen een leuke en gezonde activiteit, maar het biedt ook een nieuwe kijk op de stad die je dacht te kennen. Reserveer nu je supverhuur bij Supschool Alkmaar en maak je klaar voor een ontdekkingstocht door Alkmaar’s prachtige waterwegen.

Voor het eerst op de sup?

Heb je nog nooit op een supboard gestaan? Dan adviseren we om eerst een Suptour inclusief Clinic te reserveren zodat je alle fijne kneepjes van het suppen geleerd hebt.

Geef een reactie