Beginners en gevorderden zijn welkom bij een suptour.

Supschool Alkmaar biedt de Sup Tour (inclusief clinic) aan voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens deze activiteit krijg je de kans om te genieten van een stand-up paddleboardervaring terwijl je door de prachtige waterwegen van Alkmaar sust.

De tour begint met een clinic waarin je instructies en tips krijgt over hoe je op een supboard moet staan, peddelen en je evenwicht kunt bewaren. Dit is vooral handig voor degenen die nog nooit eerder op een supboard hebben gestaan en voor degenen die hun vaardigheden willen verbeteren.

De tour is dus toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Dus of je nu een totale beginner bent of al ervaring hebt met suppen, je bent van harte welkom om deel te nemen. Heb je al vaker gesupt kan je dus ook gewoon mee. Wil je nog iets verbeteren of leren, geef het even aan, dan doen we dat!

Wat betreft de kosten, de prijs per persoon is €25,- voor de sup tour inclusief clinic. Echter, als er meerdere personen zich inschrijven, wordt de prijs verlaagd naar €20,- per persoon. Dit kan een goede kans zijn om samen met vrienden, familie of andere deelnemers van deze voordelige prijs te profiteren.

Ook leden die een strippenkaart hebben voor zowel Supschool Alkmaar als Supschool Cup of Sup kunnen deelnemen aan deze tour. Het is dus een mooie kans voor leden om Alkmaar op een unieke manier te verkennen via deze activiteit.

De standaard duur van de sup tour is ruim 1 uur. Mocht je het gevoel hebben dat 1 uur te kort is en meer tijd op het water wilt doorbrengen, dan is het vaak mogelijk om een 2 uur durende tour te boeken. Voor het boeken van een 2 uur durende tour kun je het beste contact opnemen met Corjan, de contactpersoon van Supschool Alkmaar.

Kortom, deze sup tour inclusief clinic biedt een geweldige gelegenheid voor zowel beginners als gevorderden om te genieten van een ontspannen en actieve dag op het water in Alkmaar.

KLIK HIER OM IN DE AGENDA TE KIJKEN EN TE RESERVEREN!