Ontdek de Magie van het Suppen bij Supschool Alkmaar

Supschool Alkmaar, dé plek waar avontuur, plezier en ontspanning samenkomen op het water! Of je nu een ervaren supper bent of nog nooit op een paddleboard hebt gestaan, bij ons vind je voor elk wat wils. Laat je verrassen door onze diverse activiteiten en geniet van de prachtige omgeving van Alkmaar terwijl je op het water balanceert.

Full Moon Suptours: Ervaar de Stad in het Donker

Laat je betoveren door de magie van de nacht tijdens onze Full Moon Suptours! Gedurende 2 uur verken je de stad op je supboard, onder het zachte licht van de maan. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Mis deze aanrader niet en schrijf je vandaag nog in!

Friday Night Suptour: Start je Weekend met Plezier

Op vrijdagavond maken we het weekend extra speciaal met onze Friday Night Suptours. We suppen door de stad en maken een tussenstop bij Café de Boom om te proosten op het begin van het weekend. Een perfecte manier om de drukke werkweek achter je te laten en het weekend vol energie te starten!

Lazy Sunday Suptour: Ontspanning en Rust op het Water

Op zondagochtend genieten we van de rust tijdens onze Lazy Sunday Suptours. Gedurende 2 uur suppen we door de prachtige omgeving en genieten we van het landschap. Neem je eigen drankje mee en laat je gedachten afdwalen terwijl je ontspant op het water.

Mindful Suppen: Ontsnap aan de Dagelijkse Stress

Op elke derde woensdag van de maand nodigen we je uit voor onze Mindful Suptours. Laat de stress van de dag achter je terwijl je in harmonie met de natuur peddelt. Een moment van rust en reflectie om weer helemaal op te laden.

Sup Kids Alkmaar: Plezier voor de Kleintjes

Speciaal voor de kinderen organiseren we Sup Kids Alkmaar, waar ze hun energie kwijt kunnen en plezier kunnen maken op het water. Een leuke en actieve manier om samen met leeftijdsgenootjes de stad te verkennen en te genieten van het suppen!

Reguliere Suptours: Voor Iedereen Toegankelijk

Naast onze speciale evenementen bieden we ook reguliere Suptours aan van 1 of 2 uur. Tijdens deze tours leer je de basisprincipes van het suppen en verken je de omgeving onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Kinderfeestjes en Besloten Tours: Maak je Eigen Avontuur

Vier je verjaardag of organiseer een speciale gelegenheid bij Supschool Alkmaar! Met onze kinderfeestjes en besloten tours, zoals vrijgezellenfeesten en teamuitjes, creëer je je eigen unieke avontuur op het water.

Kortom, er is dit seizoen weer van alles te beleven bij Supschool Alkmaar. Schrijf je vandaag nog in en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Tot ziens op het water!

Translate »