Welkom bij Supschool Alkmaar, dé bestemming voor een onvergetelijke SUP-ervaring! Onze suptours met korte clinic zijn speciaal ontworpen om zowel beginners als gevorderden te laten genieten van de prachtige waterwegen van Alkmaar en de omgeving, maar ook om het suppen goed onder de knie te krijgen.

Waarom Kiezen voor Onze Suptours?

Bij Supschool Alkmaar streven we ernaar om jou de ultieme SUP-beleving te bieden, aangepast aan jouw niveau en interesses. Onze tours variëren in duur en bieden voor elk wat wils:

  1. 1-Uur Durende Tour: Ideaal voor wie een voorproefje van SUP wil krijgen. Peddel door Alkmaar en geniet vanaf het water. Onze ervaren instructeurs zullen je enkele basisvaardigheden bijbrengen, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van het avontuur.
  2. 2-Uur Durende Tour: Voor de avonturiers die wat dieper willen duiken. Geniet van extra peddelplezier terwijl we je meenemen langs verborgen pareltjes en iconische bezienswaardigheden. Leer nieuwe technieken en perfectioneer je SUP-vaardigheden onder begeleiding van onze deskundige gidsen.

Wat Kun je Verwachten?

We starten altijd met een Skippers meeting op de kant. Je zou dit een soort briefing kunnen noemen. Gelijk daarachteraan nemen we een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen door zodat we veilig het water op kunnen. Ook leggen we in dit gedeelte kort uit hoe je het beste kan suppen.
Binnen 5 minuten gaan we het water op, zodat we echt kunnen gaan suppen.
Tijdens onze suptours kom je langs diverse adembenemende bezienswaardigheden, waaronder historische bruggen, schilderachtige grachten met prachtige panden en misschien zelfs enkele nieuwsgierige watervogels. Onze tours zijn niet alleen een visuele traktatie, maar ook een kans om te ontspannen en in contact te komen met de natuur.

En vergeet niet de leuke foto’s die we onderweg maken! Voor ons is het bijna vanzelfsprekend, maar tijdens onze tours maken we altijd een leuke foto van iedereen.

Voor Iedereen, Inclusief Gezinnen!

Onze suptours met korte clinic zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu voor het eerst op een SUPboard staat of een doorgewinterde professional bent, onze ervaren gediplomeerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je vaardigheden aan te scherpen.

Met onze voordelige strippenkaart wordt suppen zelfs een betaalbaar uitje voor het hele gezin. Geniet van quality time op het water terwijl je samen nieuwe herinneringen maakt.

Kortom, suppen in Alkmaar is een avontuur dat je niet wilt missen! Boek nu je suptour met korte clinic bij Supschool Alkmaar en laat ons je meenemen op een ontdekkingsreis langs de waterwegen van deze betoverende stad.

Kosten:

1 uur City Suptour incl. Clinic € 25,- (als 2 of meer personen zich hebben ingeschreven € 20,-)
2 uur City Suptour incl. Clinic € 35,- (als 2 of meer personen zich hebben ingeschreven.

Als je je eigen sup-board meeneemt, hebben we een speciale prijs voor jou! Voor slechts € 10,- kun je deelnemen aan de tour en je eigen sup-board gebruiken om door de waterwegen van Alkmaar te glijden. Ook met je eigen supboard is een aantal keer meegaan voor iedereen aan te raden, je leert een heleboel tips & tricks en ook over de veiligheid op het water wat natuurlijk erg belangrijk en zinvol is.