Perfect sup weer!

De dagen worden weer langer en de temperatuur loopt op! Tijd om weer te gaan suppen. Ik zeg weer, maar ook als je nog nooit op een supboard heb gestaan is het nu de ideale tijd ervoor!
Voor iedereen die al eens een suptour inclusief clinic heeft gedaan bij Supschool Alkmaar of Supschool Cup of Sup (onze vestiging in Broek op Langedijk) is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen, en dan kan je al meedoen met al onze sup activiteiten voor € 12,50 per keer.

Ik ben zo enthousiast over het suppen en heb er zoveel over te vertellen, dat het eigenlijk te veel is om in een blog of op een website te vermelden. Eigenlijk is ALLES mogelijk op een sup.
Wil je lekker ontspannen een tourtje doen, onderweg nog wat extra oefeningen doen of echt werken aan je techniek dan is dat altijd mogelijk.
Ook voor groepen zijn er tal van mogelijkheden, we hebben vaak vrijgezellenfeesten, die dan na het suppen nog even lekker de stad ingaan, maar ook vergaderen op een sup, vriendenuitjes (sport)team uitjes, familie feestjes etc…etc…
Als je met een groep komt maken we er echt maatwerk van. Het beste is om daarover een mail te sturen met de datum en tijd dat jullie willen komen, hoeveel personen en wat jullie verder nog van plan zijn. Zodra ik de mail binnen krijg ga ik kijken of de datum en tijd nog beschikbaar zijn bij één van onze instructeurs en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om het door te spreken.

Suppen in Alkmaar

Wil je suppen echt als sport komen doen dan is misschien de Sup Fit iets voor je! We doen dan elke keer weer verschillende oefeningen op de sup, vergelijkbaar met bootcamp. Dat doen we elke maandag avond en donderdag ochtend. De eerste keer is gratis, dus dan kan je even bekijken of het je het leuk vind.
Voor kinderen is er de Sup Kids Alkmaar, dan doen we leuke sportieve spelletjes tijdens het suppen. Dat doen we iedere donderdag middag.
Ook voor de kinderen is er de mogelijkheid om je kinderfeestje te vieren, dat is een onvergetelijk partijtje.

Kinderfeestje op een sup in Alkmaar

Zoals ik al zei: “Het is tijd om te gaan suppen” Dus ik ga nog nu even heerlijk genieten op het water!

Tot snel!
P.s. Voor de zekerheid heb ik de knop om te reserveren hieronder nog een geplaatst…. 😉

Geef een reactie