Je bekijkt nu Suppen bij Supschool Alkmaar: Een SUP-Avontuur op het Water

Suppen bij Supschool Alkmaar: Een SUP-Avontuur op het Water

Supschool Alkmaar, dé plek voor een geweldige SUP-ervaring! Of je nu een beginner bent of een gevorderde SUP-enthousiast, bij ons ben je aan het juiste adres. Van kinderfeestjes tot teamuitjes, wij organiseren allerlei SUP-activiteiten in het mooie Alkmaar.

Waarom Suppen bij Supschool Alkmaar?

Bij Supschool Alkmaar draait alles om plezier en avontuur op het water. Onze activiteiten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Heb je nog nooit op een SUP-board gestaan? Geen probleem! Onze ISA gediplomeerde SUP-instructeurs zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Voor de gevorderde suppers bieden we extra aandacht voor o.a. techniek, bochten maken, snelheid en het afleggen van langere afstanden.

Kinderfeestjes op het Water

Een kinderfeestje vieren op een SUP-board? Dat kan bij Supschool Alkmaar! Wij maken van elke verjaardag een onvergetelijk avontuur. De kinderen krijgen een leuke en leerzame SUP-clinic en gaan vervolgens samen het water op. Uiteraard word de jarige in het zonnetje gezet! Er worden onderweg ook foto’s gemaakt, zodat je een mooie herinnering hebt aan deze speciale dag.

Teamuitjes vol Plezier

Op zoek naar een origineel teamuitje? Kom suppen in Alkmaar! Een SUP-tour is de perfecte manier om samen te werken en te ontspannen. Voor grote groepen vanaf zes personen bieden wij bovendien een korting van €5,- per persoon. Samen peddelen door de grachten van Alkmaar versterkt de teamspirit en zorgt voor veel plezier. Met een leuke groepsfoto!

Strippenkaart: Voordelig Suppen

Ben je na je eerste SUP-ervaring enthousiast geworden? Dan is onze strippenkaart iets voor jou! Met een strippenkaart krijg je flinke korting op al onze tours. Een 2-uur durende tour kost dan slechts één strip. Tijdens deze tours verkennen we de hele stad, wat een van onze favoriete activiteiten is.

Beginners en Gevorderden

Onze SUP-tours zijn inclusief een uitgebreide clinic voor beginners. Heb je al ervaring? Dan richten we ons op het verbeteren van je techniek. Zelfs als je een eigen SUP-board hebt, ben je welkom om mee te doen en je vaardigheden te verbeteren.

Mindful Suppen

Bij Supschool Alkmaar kun je elke 3e woensdag van de maand deelnemen aan mindful SUP-sessies. Dit is een unieke manier om te ontspannen en tot rust te komen op het water. Tijdens deze sessies combineer je suppen met mindfulness-oefeningen, waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk helemaal tot rust komt.

Full Moon SUP-tour

Een echte aanrader op je bucketlist: onze Full Moon SUP-tour. Suppen onder de sterrenhemel en de volle maan is een magische ervaring die je niet snel zult vergeten. Deze unieke tour biedt een totaal andere kijk op Alkmaar en is een absolute must-do.

SUP Coaching voor Kinderen

SUP-coaching is er voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Onze gediplomeerde instructeurs bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen kunnen leren suppen. Dit helpt hen om zelfvertrouwen op te bouwen, stress te verminderen en plezier te hebben op het water.

Sup Kids Alkmaar

Suppen voor kinderen met leeftijdsgenoten! Voor basisschoolkinderen met een zwemdiploma. Kom plezier maken en leren suppen op het water! Lees er hier alles over.

Privélessen en Training

Wil je liever individueel of met z’n tweeën suppen? Kies dan voor een privéles of training. Onze gediplomeerde SUP-instructeurs geven je persoonlijke aandacht en helpen je om je techniek en vaardigheden te verbeteren. Dit is de ideale manier om in je eigen tempo te leren suppen.

Bij Supschool Alkmaar zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een geweldige SUP-ervaring. Onze enthousiaste instructeurs staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je een fantastische tijd hebt op het water. Kom suppen in Alkmaar en ontdek zelf waarom het zo leuk is!
Sluit aan bij één van onze leuke en unieke activiteiten, zoals de Friday Night Suptour, Lazy Sunday Suptour etc etc

Klaar voor avontuur? Boek nu je SUP-activiteit bij Supschool Alkmaar en beleef een onvergetelijke tijd op het water!

Geef een reactie