Sup Fit / Bootcamp

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sup

Seizoen 2022

Vorig jaar in juni is Supschool Alkmaar gestart. We hebben echt al toffe dingen meegemaakt en georganiseert, maar 2022 gaat nog beter worden!
We gaan beginnen met de Sup Fit/Bootcamp.

En wat dat precies betekend ga ik je hieronder vertellen.

Iedereen heeft wel eens van bootcamp gehoord. Verschillende uidagende work-outs om je lichaam te trainen. Tijdens onze bootcamp op een supboard is dat niet anders. We starten met een warming-up, meestal nog op de kant, en als we warm zijn gaan we verder op een sup.

Verschillende oefeningen om je hele lichaam in shape te krijgen zoals o.a. planken en squats. De grote moeilijkheid die bij onze sup bootcamp mee gaat spelen is evenwicht. In het voorjaar zullen we voorzichtig zijn, maar als de temperatuur van het water is gestegen zorgen we ervoor dat het echt een uitdaging is om op je sup te blijven staan.

Als het echt zomer is zal zwemmen/duiken/springen ook een onderdeel worden van deze workout, en als je dat niet wilt bedenken we een alternatieve (lees: zwaardere) oefening 😉
Ook een goede cooling down zal niet ontbreken.
Sup bootcamp in een paar woorden: Afvallen, kracht, conditie, BBB (buik, billen, benen)

Het belangrijkste bij alle activiteiten die onze supschool organiseert is: fun, en zeker bij deze bootcamp zal dat niet ontbreken!
Speciaal voor de kinderen vanaf 8 jaar is er de Sup Kids Alkmaar, op donderdag middag van 16 tot 17 uur

De Sup Fit/Bootcamp voor volwassenen is elke maandagavond om 19 uur en donderdag ochtend om 10 uur. De kosten van de sup bootcamp zijn € 15,- per losse les, en als je een strippenkaart van 5x aanschaft betaal je maar € 10,- per les.

Klik hier voor informatie over alle sup activiteiten voor jong en oud.