Je bekijkt nu Ouder en Kind Suppen – Een Onvergetelijke Ervaring!

Ouder en Kind Suppen – Een Onvergetelijke Ervaring!

Wil jij als ouder een onvergetelijke supervaring beleven samen met je kind(eren)? Dan hebben wij bij Supschool Alkmaar iets speciaals voor jullie bedacht! Onze exclusieve Ouder en Kind Supdag is dé perfecte gelegenheid om samen plezier te maken op het water.

Op het afgesproken tijdstip starten we direct met een korte uitleg van slechts 2 minuten aan de waterkant, zodat we snel het water op kunnen. We gaan samen een leuke suproute volgen, waarbij we ook een stukje van de gracht zullen verkennen. Maar het avontuur stopt niet zodra we terugkeren bij Supschool Alkmaar. De kinderen willen waarschijnlijk nog even een verfrissende duik nemen, terwijl de ouders zelfstandig kunnen blijven suppen (maar een duik nemen mag ook…;)

Na ongeveer 2 uur zit deze geweldige activiteit erop.

Reserveer nu jullie plek voor deze unieke Ouder en Kind Supdag bij Supschool Alkmaar! Samen creëren we herinneringen die jullie nog lang zullen koesteren.

Op deze dag hanteren we een flexibel prijzenbeleid, waarbij we staffelprijzen aanbieden voor onze Ouder en Kind Supdag. Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen:

  • 1 boeking: €30,- per persoon
  • 2-5 boekingen: €25,- per persoon
  • 6-12 boekingen: €20,- per persoon

Of je nu alleen komt, met een klein groepje of een grote groep, we zorgen ervoor dat iedereen van deze bijzondere ervaring kan genieten tegen een aantrekkelijke prijs. Het gaat dus deze dag om het aantal inschrijvingen per tour.

Wacht niet langer en reserveer nu jullie plek voor de Ouder en Kind Supdag bij Supschool Alkmaar. Ontdek samen de schoonheid van het suppen en maak onvergetelijke herinneringen!

Geef een reactie