Sup Kids Alkmaar: Wateravonturen voor Basisschoolkinderen!

Welkom bij Sup Kids Alkmaar, dé plek waar wateravonturiers in de dop samenkomen voor een onvergetelijke ervaring op de golven! Met onze spannende activiteiten, enthousiaste begeleiders en een speciale actie in de maand juni, is dit dé kans voor basisschoolkinderen om hun supvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Lees verder en ontdek waarom Sup Kids Alkmaar dé hotspot is voor kinderen met een zwemdiploma!

Avontuurlijk en Leerzaam:

Bij Sup Kids Alkmaar draait alles om plezier en avontuur op het water. Onze gediplomeerde instructeurs leren de kinderen de fijne kneepjes van het suppen, terwijl ze onderweg leuke sport- en spelactiviteiten doen. Van het leren van de juiste sup-techniek tot het uitvoeren van speciaal ontworpen oefeningen voor kinderen van deze leeftijd, ons programma biedt een perfecte balans tussen avontuur en educatie.

Verfrissende Duiken en Waterpret:

Op warme dagen bieden we de mogelijkheid voor een verfrissende duik in het water. Niets is beter dan even afkoelen en genieten van een sprong in het verkoelende water! Voor deze avontuurlijke duik raden we de kinderen aan om droge kleding en waterschoenen mee te nemen, zodat ze na het suppen weer droog naar huis kunnen.

Supschool Alkmaar, onze Thuisbasis:

Supschool Alkmaar, gevestigd op de Vondelstraat 86, is de perfecte uitvalsbasis voor onze wateravonturen. Dankzij onze strategische locatie bij Kanovereniging Odysseus kunnen we gemakkelijk vertrekken naar het bruisende centrum van Alkmaar en de prachtige waterwegen verkennen. Het avontuur begint al zodra we het water opgaan!


Sup Kids Alkmaar biedt een geweldige kans voor basisschoolkinderen met een zwemdiploma om de wereld van het suppen te ontdekken en plezier te hebben op het water. Met onze enthousiaste instructeurs, avontuurlijke activiteiten en speciale actie in de maand juni, is er geen betere tijd om deel te nemen aan onze supsessies.
Sup Kids Alkmaar,  reserveer HIER (vermeld bij je reservering of je een strippenkaart wilt)

Sup kids alkmaar lol op een sup Veel plezier met leeftijdsgenootjes

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.