Hoi daar, wateravonturiers van Alkmaar! Welkom bij Sup Kids Alkmaar, dé plek waar sportiviteit, avontuur en plezier samenkomen! We maken onvergetelijke momenten op het water, terwijl we de prachtige stad Alkmaar verkennen op een Stand-Up Paddleboard (SUP).

Onze missie is om kinderen aan te moedigen om samen met leeftijdgenoten actief bezig te zijn, lol te maken en in de buitenlucht zijn. Bij Sup Kids Alkmaar geloven we dat elk kind geboren is om te ontdekken en te genieten van de buitenwereld. Met onze Sup-avonturen willen we een gezonde levensstijl bevorderen en kinderen inspireren om hun grenzen te verleggen.

Wat maakt Sup Kids Alkmaar zo bijzonder?
Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat elk kind zich veilig en zelfverzekerd voelt op het water. We bieden op maat gemaakte Sup-sessies aan, speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. Of je kind nu een beginner is of al ervaring heeft, we passen ons aan aan hun behoeften en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen tijdens het peddelen.

Tijdens onze Sup-avonturen zullen kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Ze leren evenwicht te bewaren, hun coördinatie te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten terwijl ze op het water balanceren. 

 Terwijl de kinderen zich vermaken met peddelen en spelletjes, kunnen ouders ontspannen en de prachtige omgeving van Alkmaar bewonderen. Of gewoon even naar de supermark kan natuurlijk ook gewoon..

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Sup Kids Alkmaar en ontdek de magie van het suppen. Tijdens de Sup Kids Alkmaar creëren we kostbare herinneringen en laten we een blijvende liefde voor de natuur en avontuur ontwaken. Boek vandaag nog in onze online agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op het water!

Tot ziens bij Sup Kids Alkmaar, waar plezier en peddelen samenkomen!

Sup kids Alkmaar suppen sport en spel voor kinderen in het centrum
Sup kids alkmaar lol op een sup Veel plezier met leeftijdsgenootjes
Sup Kids Alkmaar, sporten voor kinderen van de basisschool

Ben je klaar voor een geweldige tijd op het water? Doe mee met Sup Kids Alkmaar elke donderdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur. Het is een spannende ervaring speciaal voor alle basisschoolkinderen met een zwemdiploma!

Dus, wat doen we precies bij Sup Kids? Nou, maak je klaar om de kunst van het suppen onder de knie te krijgen terwijl we veel lol hebben met sportieve spellen en oefeningen. We leren je de beste sup technieken en introduceren leuke activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen van jouw leeftijd. En hey, als het weer warm genoeg is, nemen we misschien zelfs een verfrissende duik! Handige tip: vergeet niet om droge kleding en een paar waterschoenen mee te nemen voor het ultieme wateravontuur.

Waar gebeurt al deze fun?
Supschool Alkmaar, gevestigd aan de Vondelstraat 86 (bij Kanovereniging Odysseus). Van daaruit vertrekken we richting het centrum van Alkmaar, waar we de waterwegen verkennen als echte avonturiers…..

Kosten: Losse les € 15,-
Strippenkaart: € 10,- per les

Schrijf je HIER in! Vermeld bij je inschrijving als je een strippenkaart wilt.