Suppen is de coolste sport van dit moment!

Bij Sup Kids Alkmaar willen we dat alle kinderen lekker actief zijn, samen lol maken en lekker buiten spelen. We geloven dat elk kind geboren is om te ontdekken en te genieten van buitenavonturen. Daarom organiseren we te gekke SUP-activiteiten om een gezonde levensstijl te bevorderen en om kinderen aan te moedigen om hun grenzen te verleggen. 

Wat maakt Sup Kids Alkmaar zo tof?
Nou, onze supertoffe instructeurs bijvoorbeeld! Ze zorgen ervoor dat ieder kind zich veilig en zelfverzekerd voelt op het water. Of je nu nog nooit op een SUP hebt gestaan of al ervaren bent, we passen ons aan jouw niveau aan en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het peddelen.

Tijdens onze Sup-avonturen zullen kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook belangrijke vaardigheden zoals balans houden, hun coördinatie verbeteren en zelfvertrouwen opbouwen.

Ondertussen kunnen ouders lekker ontspannen en de prachtige omgeving van Alkmaar bewonderen. Of gewoon even naar de supermark kan natuurlijk ook gewoon..

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Sup Kids Alkmaar en ontdek de magie van het suppen. Tijdens de Sup Kids Alkmaar creëren we onvergetelijke herinneringen en laten we een blijvende liefde voor de natuur en avontuur ontwaken. Boek vandaag nog in onze online agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op het water!

Tot ziens bij Sup Kids Alkmaar, waar plezier en peddelen samenkomen!

Sup kids Alkmaar suppen sport en spel voor kinderen in het centrum
Sup kids alkmaar lol op een sup Veel plezier met leeftijdsgenootjes
Sup Kids Alkmaar, sporten voor kinderen van de basisschool

Bereid je voor op een spetterend avontuur op het water met Sup Kids Alkmaar!
 Zaterdag van 10:00 tot 11:00 uurverwelkomen we alle basisschoolkinderen met een zwemdiploma voor een geweldige tijd op onze SUP-boards!

Wat staat er op het programma bij Sup Kids?

Nou, we hebben een boel plezier in petto met leuke spelletjes, activiteiten en opdrachten. Leer suppen als een pro terwijl we samen genieten van sportieve spellen en oefeningen.
We leren je de beste sup technieken en introduceren leuke activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen van jouw leeftijd. En wanneer het weer het toelaat, maken we misschien zelfs een verfrissende duik!

Waar gebeurt al deze fun?

Supschool Alkmaar aan de Vondelstraat 86 (bij Kanovereniging Odysseus). Van daaruit vertrekken we richting het centrum van Alkmaar, waar we het water verkennen als echte avonturiers…..

Kom langs en doe mee aan de leukste wateravonturen met Sup Kids Alkmaar. De kosten bedragen slechts € 10,- per keer. Schrijf je HIER in!