Ben je klaar om Alkmaar op een unieke manier te verkennen? Bij Supschool Alkmaar kun je eenvoudig een sup huren en de waterwegen van de stad op eigen tempo ontdekken. Onze supverhuur omvat alles wat je nodig hebt, inclusief een supboard, peddel en indien nodig een wetsuit. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geweldige tijd op het water te beleven!

Hoe Werkt het?

Sup huren bij Supschool Alkmaar is een eenvoudig proces. Je kunt een sup huren wanneer we aanwezig zijn en er voldoende supboards beschikbaar zijn voor verhuur. Dit betekent dat je kunt profiteren van onze supverhuur wanneer er geen andere geplande activiteiten plaatsvinden. Om een supboard te huren, reserveer je gewoon in de online agenda, tot 1 uur voor de gewenste tijd. Wil je binnen een uur een supboard huren, neem dan zsm contact met ons op. Het beste kan dat via de Whatsapp. ( 0614499881 )
Houd er rekening mee dat we meestal op het water bezig zijn, dus bellen heeft vaak weinig zin. We bevestigen de verhuur zodra we je aanvraag hebben ontvangen en contact met je op kunnen nemen.

Prijzen: Flexibel en Betaalbaar

Onze supverhuur tarieven zijn flexibel en betaalbaar, zodat je op je gemak kunt genieten van het suppen in Alkmaar:

  • 1 uur: € 12,50 per persoon (of 1 strip van je strippenkaart)
  • 2 uur: € 25,- per persoon (of 2 strippen van je strippenkaart)
  • 3 uur: € 35,- per persoon (of 2 strippen van je strippenkaart)

Veiligheid en Vertrouwen

Bij Supschool Alkmaar hechten we veel belang aan veiligheid. Daarom vragen we je om een geldige legitimatie en je auto- of fietssleutels als borg achter te laten. Voordat je het water opgaat, vragen we je ook om een risicoformulier te ondertekenen. Jouw veiligheid en plezier staan voorop, en daarom zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is.
Wil je liever een Tour met clinic boeken, klik dan hier.

Klaar om de wateren van Alkmaar te verkennen? Huur een sup bij Supschool Alkmaar en beleef een onvergetelijk avontuur op het water! Check HIER de agenda!