Ben je bezig met het plannen van een evenement of festival? En zoek je naar de perfecte manier om je gasten te verrassen?

Op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw evenement of festival? Supschool Alkmaar brengt avontuur en waterplezier naar jou toe! Met onze trailer vol SUPboards zijn we klaar om jouw (sportieve) evenement, verjaardagsfeest, triatlon of festival naar een hoger niveau te tillen.

Wat bieden we aan? Onze gediplomeerde supinstructeurs staan ​​klaar om verschillende activiteiten te organiseren, zoals clinics, bootcamps, spelletjes of een combinatie daarvan. Denk aan suppen op dance festivals, verjaardagen, straatfestivals, dorpsfeesten en andere evenementen. We passen onze activiteiten aan op jouw wensen en de thema’s van het evenement.Suppen op locatie, evenement, Supschool Alkmaar on tour

Ben je benieuwd naar de prijs? Die is afhankelijk van factoren zoals de afstand, het aantal SUPboards en de duur van de activiteit. Neem voor een prijsopgave contact met ons op via info@supschoolalkmaar.nl Onthoud, het is echt maatwerk!

Stel je voor: gasten die suppen tijdens jouw festival of evenement, een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Of je nu op zoek bent naar energieke activiteiten zoals Sup Fit om de sfeer te verhogen, of juist naar ontspannende activiteiten zoals Mindful Suppen om deelnemers te laten relaxen te midden van de drukte. Wij hebben voor elk wat wils.

Maar dat is nog niet alles! We bieden ook leuke suptours met korte clinics aan, waarbij deelnemers niet alleen genieten van het paddelen, maar ook nieuwe vaardigheden leren. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om samen met jou de perfecte SUP-ervaring op maat te creëren die perfect aansluit bij jouw evenement.

Beach flags in het zand. Strand evenement met supboardsMaak je geen zorgen over de logistiek – wij brengen onze eigen trailer vol met SUPboards mee, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement zonder je zorgen te maken over de uitrusting.

Waarom zou je genoegen nemen met het gebruikelijke, als je je gasten kunt trakteren op een buitengewone SUP-ervaring? Voeg Supschool Alkmaar toe aan je evenement en creëer herinneringen die nog lang na afloop zullen blijven hangen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samenwerken om jouw festival of evenement naar een hoger niveau te tillen!