Suppen onder de volle maan

Maak je klaar voor een magische ervaring op het water! Op 4 juni organiseren we bij Supschool Alkmaar een speciale Full Moon Suptour. Dit wordt een supavontuur onder de betoverende gloed van de volle maan. Ben je klaar om de wateren van Alkmaar te verkennen terwijl de maan hoog aan de hemel schijnt? Lees verder en ontdek waarom je dit niet wilt missen!

Tijdens de Full Moon Suptour zullen we twee uur lang op een unieke manier genieten van de schoonheid van de nacht. Op onze supboards peddelen we over de wateren van Alkmaar, onder begeleiding van ervaren instructeurs. Terwijl we rustig voortglijden, worden we omringd door de serene sfeer van de nacht en het magische schouwspel van de maanlichtreflecties op het water.

Dit avontuurlijke uitstapje is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde suppers. Onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt en geniet van de bijzondere sfeer. Het is een geweldige kans om je supvaardigheden te verbeteren of om gewoon te genieten van een ontspannende avond op het water.

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van de Full Moon Suptour, raden we aan om warme kleding en een waterdichte jas mee te nemen. Het kan ’s avonds afkoelen, maar maak je geen zorgen, we zorgen voor een extra dosis plezier en warme thee om je op te warmen tijdens de tour. Wij zorgen voor basisverlichting, neem zelf zoveel en origineel mogelijke verlichting mee, hoe meer hoe beter!

Mis deze unieke ervaring niet! Schrijf je nu in voor de Full Moon Suptour op 4 juni bij Supschool Alkmaar en dompel jezelf onder in de magie van de nacht. Het belooft een avontuur te worden dat je niet snel zult vergeten!

Kosten: 1 strip van je strippenkaart of € 25,- incl. supmaterialen. thee en enthousiaste instructeur. Kom je met je eigen board? dan € 10,-

Geef een reactie