Je bekijkt nu Op zoek naar volgers op TikTok, Instagram én Facebook! Doe mee en win!

Op zoek naar volgers op TikTok, Instagram én Facebook! Doe mee en win!

Beste volgers en sup-liefhebbers,

Onze supschool, Supschool Alkmaar, is op zoek naar meer volgers op onze sociale mediaplatforms TikTok, Instagram en Facebook. En om dat te vieren, hebben we een speciale actie voor jullie! Volg jij ons al?

Wat willen we bereiken?

Ons doel is om onze SUP-community uit te breiden en meer mensen te inspireren om de sensatie van stand-up paddling te ervaren. We willen graag meer volgers op TikTok, Instagram en op Facebook bereiken. En jullie hulp is essentieel om dat te bereiken!

Wat kun je winnen?

Als dank voor jullie steun en inzet om ons te helpen deze mijlpalen te bereiken, geven we een fantastische prijs weg! Elke deelnemer die ons helpt met het bereiken van onze volgerdoelen maakt kans op een SUPtour inclusief clinic van 1,5 uur voor 4 personen. Een geweldige kans om met je vrienden of familie Alkmaar vanaf het water te ontdekken!

Hoe kun je meedoen?

  1. Volg ons op TikTok, Instagram en/of Facebook als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Nodig al je vrienden, familie en kennissen uit om ons ook te volgen.
  3. Deel deze actie in je verhaal of op je feed om anderen te laten weten over onze geweldige prijs.

Extra kansen: Volg, deel en tag!

Vergeet ons niet te taggen (@SupschoolAlkmaar) wanneer je de actie deelt op je sociale media. Hoe meer mensen we bereiken, hoe groter de kans dat we onze volgerdoelen behalen!

Belangrijk: Zorg ervoor dat je profiel openbaar is, zodat we je kunnen volgen en je kunnen toevoegen aan de deelnemerslijst.

Hoe lang duurt de actie?

Deze actie loopt tot 31 Augustus 2023 en we zullen dan willekeurig een winnaar selecteren uit de deelnemers die hebben geholpen om onze volgerdoelen te bereiken. De winnaar wordt bekendgemaakt via onze sociale mediakanalen, dus houd die goed in de gaten!

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen proberen de magische mijlpalen van 150 volgers op TikTok, 1000 volgers op Instagram en/of 1000 volgers op Facebook bereiken! Samen kunnen we meer mensen kennis laten maken met stand-up paddling en genieten van een onvergetelijke SUPtour inclusief clinic.

Bedankt voor jullie steun en inzet! We kijken ernaar uit om samen met jullie te SUPpen in het prachtige Alkmaar.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Supschool Alkmaar

Geef een reactie