Leuk dat je op onze website kijkt! 
Ik ben Corjan Wijnands, geboren in 1980 in Langedijk. Ik heb 3 dochters en ben verslaafd aan suppen.
Hoe mooi is het dan ook dat ik mijn vriendin, Jennifer Simons heb ontmoet tijdens het suppen.

Jennifer is sinds 2018 Supschool Cup of Sup gestart, en ik kwam een keer langs om SupLes te nemen. Eigenlijk ben ik sindsdien nooit meer weg gegaan.
Omdat ik het suppen zo leuk vind en ik altijd mogelijkheden zie, kwamen we op het idee om Supschool Alkmaar te starten. Door de coronacrisis heeft het allemaal wat lang geduurd, maar vanaf 1 juni 2021 is het eindelijk zover.

Supschool Alkmaar is een tweede locatie van Supschool Cup Of Sup in Broek op Langedijk, dus we werken (uiteraard) nauw samen. De locatie in Alkmaar is gevestigd bij Kanovereniging Odysseus, waar ze veel verschillende peddelsporten beoefenen. Als suppers horen wij daar ook zeker bij.

Het is ontzettend leuk om iedereen alle fijne kneepjes van de Sup-Sport bij te brengen, en iedereen enthousiast te maken!

Bij ons in de Supschool gaat het voornamelijk om het suppen, de SupLifestyle en de SupSport.
Natuurlijk geef ik graag les aan kinderen en volwassenen, maar ook de training voor gevorderden is echt tof om te doen. Als je het mij vraagt kan het niet gek genoeg…ALLES is mogelijk op een supboard.

Ik hoop je snel een keer te zien tijdens één van onze sup activiteiten, wie weet raak jij ook wel verslaafd aan suppen……;)

Jennifer Simons & Corjan Wijnands