Mindful suppen, zen op een supboard (try-out)

Net als mindful wandelen kan je ook heel goed mindful suppen.
We gaan 3 woensdag avonden op pad om onze mind te resetten, dat doen we door verschillende mindful oefeningen en een meditatie. Deze mindful tours zijn ook voor beginnende suppers zeer geschikt.

De eerste tour zal in het teken staan van connectie. We beginnen met wennen aan het supboard en maken connectie tussen ons brein en het lichaam. Hierbij komen we helemaal tot rust.
De tweede tour zal in het teken staan van stilte en verbinding. Stilte vermindert stress en spanningen, en we maken we verbinding met het water. 
De derde en laatste keer maken we een twee uur durende tour met mindful oefeningen tussendoor en doen we ook een meditatie.

Het mindfull suppen zal plaatsvinden op: Woensdag 14 Juni, woensdag 21 juni en woensdag 28 Juni 20:00- +-21:15/ (de laatste tot +-22:00 uur (schrijf je svp in de online agenda in bij alle 3 de data)

Kosten: 3 strippen van je strippenkaart of € 70,- inclusief thee en supmaterialen

Als je goedkoper uit wilt zijn, of als je al een tour met korte clinic hebt gehad,  is het aan te raden om eerst een tour met korte clinic te boeken, en daarna een strippenkaart (5x) aan te schaffen. Ná de mindful suptours kan je dan nog 2 keer aansluiten bij een les of de magische (full moon) suptour.

mindful suppen alkmaar zen op een supboard

Supschool Alkmaar

Deze mindful sup is een try-out dat wil zeggen dat we gaan kijken of hier genoeg animo voor is om het mindful suppen te herhalen.

Locatie:
Supschool Alkmaar
Vondelstraat 86
1814 KT Alkmaar
Verzamelen bij het het van kanovereniging Odysseus

Heb je nog vragen? Mail dan naar: info@supschoolalkmaar.nl of bel/app Corjan: 06-14499881

Klik HIER voor het Facebook event, zet jezelf op aanwezig en nodig iedereen die het leuk vind uit!

Geef een reactie