Suppen bij Supschool Alkmaar.

Bij Supschool Alkmaar zijn er verschillende mogelijkheden om te suppen. Wil je met je familie, vrienden of alleen komen, dan kan dat. 

In ons online reserveersysteem staan alle beschikbare tijden, mocht je een ander tijdstip, of een andere activiteit willen, neem dan contact op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Al onze activiteiten zijn inclusief supmaterialen en ervaren instructeur. Kom je met een eigen board? Dan krijg je € 5,- korting.

Suppen is voor iedereen die van water en natuur houdt. Voor jong en oud, gezinnen, mannen en vrouwen, kinderen, sportieve mensen, niet sportieve mensen. Voor iedereen toegankelijk. In tegenstelling tot andere surf en kite sporten, waar je veel voor moet oefenen, is suppen makkelijk te leren en ook eenvoudiger om te doen, zonder een lange cursus te hoeven volgen.

Sup Clinic

De Sup Clinic is bedoeld om kennis te maken met suppen, het supboard en de overige supmaterialen.
Wij leren je de basisvaardigheden, en nemen je daarna mee op een tour door Alkmaar.

De Sup Clinic met tour duurt 1 uur. Als je wilt kunnen we ook een langere tour maken van 2 uur.

Klik HIER voor ons online reserveringssysteem,

Sup Fit

Wil jij een nieuwe sport ontdekken? Op een leuke manier je hele lichaam trainen? Meld je dan aan voor Sup Fit. Een effectieve workout van inspanning en ontspanning op een supboard.

  • balans
  • afvallen
  • kracht
  • houding
  • buik
  • billen
  • benen
  • conditie

Sup Kinderfeestje

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit, en vier je verjaardagsfeestje op een supboard.
We leren je suppen en gaan leuke spelletjes en trucjes op de sup doen.
Zorg voor droge kleren, want als het mooi weer is springen we misschien ook wel het water in….

Heb je nog nooit gesupt?
Dat  is helemaal niet erg, want onze gediplomeerde supinstructeurs leren je alles.

Klik hier voor meer informatie!

Veel verschillende mogelijkheden om te suppen.

Sup Fit Kids

Suppen is populair, ook bij kinderen van de basisschool, dus hebben we voor alle basisschoolkinderen vanaf 8 jaar Sup Fit Kids. We hebben een programma ontwikkeld, waarin naast het suppen, lol maken ook centraal staat. Op een speelse manier gaan we op avontuur door Alkmaar, en onderweg doen we verschillende oefeningen die goed zijn voor de motoriek van de kinderen. Samen met hun leeftijdsgenoten doen we onder andere spelletjes en wedstrijdjes.

Veel verschillende mogelijkheden om te suppen

Sup Race Training

Voor degene die het suppen al goed onder de knie heeft en beter wil worden in de sport, is er onze Sup Race Training.

Peddeltechniek, interval, onderlinge wedstrijd en balansoefeningen. Om beter te worden en te trainen voor langere afstanden. De training kan gevolgd worden met je eigen sup, inflatable én hardboard, maar ook met een supboard van ons.

Verschillende mogelijkheden om te suppen

Sup Les

Wil jij beter worden in suppen? Heb je een eigen board en wil je meer techniek, de bochten makkelijker doorkomen? Of ga je binnenkort op vakantie en wil je daar een supboard huren? 

Kom dan nadat je een Sup Clinic hebt gevolgd op Sup Les. Tijdens de Sup Les gaan we meer in op techniek en sturen.
Ook gaan we nog dieper in op de veiligheid. Hoe kan je je opvangen als je bijvoorbeeld een keer valt. Waar moet je bijvoorbeeld op letten als je ergens supt, en wat neem je mee als je een langere tour wilt gaan doen.

Suppen voor singles

Ongeveer één keer in de maand organiseren we in samenwerking met Tante Suus een avond voor vrijgezellen. Gewoon een gezellige avond waarbij we een SupClinic met een 2 uur durende tour gaan doen. Wie weet, vind je wel de liefde van je leven…..

Klik hier voor meer informatie.

Suppen in Langedijk.

Wil je een keer op een andere plek suppen dan Alkmaar?
Kom dan langs bij Supschool Cup of Sup

Ook biedt Supschool Cup of Sup leuke activiteiten voor iedereen aan, zeker de moeite waard.

Sup Events

Supschool Alkmaar werkt samen met verschillende bedrijven uit Alkmaar en omstreken.
Door de corona-maatregelen zijn alle speciale sup-events tijdelijk gestopt, maar we hopen dat alles snel weer mogelijk is.
Dus binnenkort meer……

Sup Kadobon

Iets te vieren? Geef een leuk SupKado.
Een kadobon is verkrijgbaar vanaf € 25,-. Elk gewenst bedrag daarboven is mogelijk.

Meer informatie hierover komt binnenkort op onze website.

Full Moon Suptour

We nemen je in het magische licht van de volle maan mee op een Suptour door Alkmaar. De supboards versieren we met de mooiste verlichting.

De tijdsduur van de gehele tour is 2 uur. Inclusief briefing, wetsuits aan/omkleden en supboards versieren. Iedereen kan deelnemen aan deze super avontuurlijke Full Moon Suptour. Zowel gevorderde als beginnende suppers. Je hoeft dus nog nooit eerder op een sup hebben gestaan.

Strippenkaart

Wil je vaker komen suppen? Dan is een strippenkaart voordeliger. De strippenkaart gaat per 5 strippen en is te gebruiken voor SupFit, SupFit Kids, Suples en SupTraining.
De prijs per 5 strippen is € 62,50.