Belangrijke informatie:

Hierbij alle belangrijke informatie voor als je gereserveerd hebt. Lees goed door! En print het eventueel uit.


Kom alvast in je sup kleding naar de supschool.

Meenemen:

  • Waterschoenen of sportschoenen die nat mogen worden (bij warm weer kan je het beste op blote voeten)
  • windjack/warm vest
  • handdoek
  • drinken in een fles of bidon voor onderweg op de sup
  • Een tas met daarin een droge set kleding en paar schoenen

 Doe indien mogelijk je sieraden af.

Draag je een bril? Draag een brilkoord. Mocht je er geen hebben. Voor € 5,- verkopen we super leuke gekleurde brillenkoordjes.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Je wordt opgehaald bij het hek van de kanovereniging. Als het hek open staat kan je doorlopen je ziet de supboards vanzelf...

Betaling : contant of via een betaalverzoek.

Foto’s ontvangen? Stuur ons direct na de sup een whatsapp bericht met de dag en tijdstip van het suppen. We sturen de foto’s dan meteen door.Tel: 0614499881

Stuur ook of we de foto’s mogen delen op onze socials. Wil je dit niet, geef dit dan bij ons aan dan wissen we na het doorsturen de foto’s.

Er zijn kluisjes aanwezig waar je je waardevolle spullen kan opbergen, neem daarvoor wel een euro mee, die krijg je na gebruik weer terug.  We raden je wel aan om niet te veel waardevolle spullen mee te nemen. 

Je hoeft geen wetsuit aan, maar maak je vooraf geen zorgen, we leren je de juiste supskills. We hebben de beste stabiele supboards die er zijn. De kans dat je in het water valt in een kouder seizoen is zeer klein. Koud?…. nee van suppen krijg je het warm!

GRATIS PARKEREN: 

Kan vlakbij de supschool. Langs de weg kan je parkeren in de vakken. Er is genoeg ruimte op het parkeerterrein bij  de winkels vlakbij de supschool. En ook bij de sportvelden aan de overkant. 

Graag niet parkeren bij de appartementen, daar staat ook duidelijk aangegeven dat dat niet mag.

Kom je met een eigen supboard?

Er is genoeg ruimte om je supboard op te pompen bij de supschool.

Doe je mee met de Full Moon Suptour, of een tour in de avond waarbij het donker gaat worden? Vergeet dan niet om verlichting mee te nemen!

Contact Info