Belangrijke informatie:

Hierbij alle belangrijke informatie voor als je gereserveerd hebt. Lees goed door! En print het eventueel uit.


Kom alvast in je sup kleding naar de supschool. 

Meenemen:

  • Waterschoenen of sportschoenen die nat mogen worden (bij warm weer kan je het beste op blote voeten)
  • windjack/warm vest
  • handdoek
  • drinken in een fles of bidon voor onderweg op de sup
  • Een tas met daarin een droge set kleding en paar schoenen

Sieraden indien mogelijk af doen. 

Draag je een bril? Draag een brilkoord. Mocht je er geen hebben. Voor € 5,- verkopen we super leuke gekleurde brillenkoordjes

Voel je je ziek, ben je ziek, verkouden, in afwachting van een test of heb je klachten? Annuleer dan svp je reservering.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Je wordt opgehaald bij het hek van de kanovereniging. Als het hek open staat kan je doorlopen je ziet de supboards vanzelf...

Betaling : contant of via een betaalverzoek.

Foto’s ontvangen? Stuur ons direct na de sup een whatsapp bericht met de dag en tijdstip van het suppen. We sturen de foto’s dan meteen door.Tel: 0614499881

Stuur ook of we de foto’s mogen delen op onze socials. Wil je dit niet, geef dit dan bij ons aan dan wissen we na het doorsturen de foto’s.

Er zijn kluisjes aanwezig waar je je waardevolle spullen kan opbergen, neem daarvoor wel een euro mee, die krijg je na gebruik weer terug.  We raden je wel aan om niet te veel waardevolle spullen mee te nemen. 

Je hoeft geen wetsuit aan, maar maak je vooraf geen zorgen, we leren je de juiste supskills. We hebben de beste stabiele supboards die er zijn. De kans dat je in het water valt in een kouder seizoen is zeer klein. Koud?…. nee van suppen krijg je het warm!

PARKEREN: 

Kan vlakbij de supschool.  Langs de weg kan je parkeren in de vakken. Er is genoeg ruimte bij  de school aan de overkant van de supschool. En ook bij de sportvelden aan de overkant. 

Graag niet parkeren bij de appartementen, daar staat ook duidelijk aangegeven dat dat niet mag.

We verzamelen bij het toegangshek, daar worden jullie opgehaald


Kom je met een eigen supboard?

Er is genoeg ruimte om je supboard op te pompen bij de supschool.

Contact Info