Welkom bij de pagina van SUP-coach Corjan, waar liefdevolle begeleiding en ondersteuning centraal staan. Met uitstekende pedagogische kwaliteiten, geduld en een luisterend oor biedt Corjan een veilige ruimte voor kinderen om even hun hoofd leeg te maken en hun hart te luchten. SUP-coaching is geen gewone kinder-coaching; het is een buitengewone benadering voor kinderen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Onder leiding van Corjan, een ervaren kinder-coach, worden op maat gemaakte SUP-coaching sessies aangeboden, waarbij luisteren en samen op een stand-up paddleboard (sup) oplossingen ontdekt worden. Ontdek meer over SUP-coaching en hoe het kan bijdragen aan de persoonlijke groei en het welzijn van jouw kind.

Op Maat Gemaakte Coaching:
Iedere SUP-coaching sessie wordt volledig afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van het kind.

Geschikt voor Kinderen van 6 tot 18 Jaar:
Supcoaching biedt een veilige, ondersteunende omgeving voor kinderen tussen 6 en 18 jaar om aan hun sociaal-emotioneel welzijn te werken.

Zwemdiploma A Vereist:
Voor deelname aan supcoaching is zwemdiploma A vereist, wat de veiligheid van het kind tijdens de sessies op het water waarborgt.

Luisterend Oor en Persoonlijke Groei:
Corjan fungeert als vertrouwenspersoon en biedt een luisterend oor voor het kind, waarbij ze samen de zorgen en uitdagingen aangaan en werken aan oplossingen.

kinder SUP-coach luisterend oor coaching kinderen

Sociaal-Emotionele Ondersteuning:
SUP-coaching richt zich specifiek op het bieden van sociaal-emotionele coaching aan kinderen, om hen te helpen omgaan met zorgen, angsten en andere uitdagingen die hun welzijn kunnen beïnvloeden.

Overweeg SUP-coaching als een waardevolle vorm van kinder-coaching voor kinderen met sociaal-emotionele zorgen. Met op maat gemaakte sessies, een luisterend oor en de focus op persoonlijke groei biedt Corjan een ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen werken aan hun welzijn. Gun jouw kind de steun die het verdient en help bij zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is supcoaching?
SUP-coaching is er voor ieder kind dat wat extra aandacht verdient, of het nu door een moeilijke tijd gaat of gewoon wat extra ondersteuning nodig heeft. Van kinderen die betrokken zijn bij een scheiding tot zij die worstelen met zelfvertrouwen of depressieve gevoelens ervaren, supcoaching biedt een helpende hand.

Tarieven voor SUP-coaching:
Voor kinderen bieden wij SUP-coaching sessies van ongeveer 90 minuten aan. Tijdens deze unieke ervaring op het water krijgen kinderen de gelegenheid om te praten over hun zorgen en uitdagingen, en samen streven we naar positieve veranderingen. Voor de wachtende ouder is er ook een supboard beschikbaar, zodat hij/zij ook het water op kan om het hoofd te legen!
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om het traject van SUP-coaching voor jouw kind te bespreken.
Kijk hier alvast naar de tarieven.

Over Corjan – Jouw SUP-coach:
Als SUP-coach en sup instructeur combineer ik mijn liefde voor suppen met mijn achtergrond en ervaring in pedagogiek. Mijn missie is om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun sociale en emotionele vaardigheden, zodat ze beter in hun vel zitten en persoonlijk kunnen groeien. Laten we samen de weg naar welzijn en groei verkennen! 🌊🏄‍♂️🌟

Afspraakbeleid en Betaling:
Het is essentieel om te benadrukken dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren moeten worden geannuleerd als ze niet kunnen doorgaan. Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak kan de sessie in rekening worden gebracht.
Het aantal benodigde sessies wordt in overleg bepaald om een op maat gemaakt traject te creëren dat aansluit bij de behoeften en doelen van het kind.
De supcoaching sessies vinden plaats op één van onze twee locaties: Supschool Cup of Sup in Langedijk en Supschool Alkmaar.
Betaling kan worden voldaan via een betaalverzoek of contant. Informeer ook naar mijn coachingspakket, waar mogelijk extra voordelen en aanvullende ondersteuning zijn inbegrepen. Het pakket kan specifiek worden afgestemd op de behoeften van jouw kind en gezin.
Het tarief voor de supcoaching sessies is inclusief thee of limonade, 1x suphuur en verslaglegging aan de ouders. Op deze manier zorgen we voor een complete en zorgvuldige begeleiding.
Privacy en vertrouwelijkheid zijn van groot belang. Inhoudelijke zaken worden alleen besproken als jouw kind daar expliciet toestemming voor heeft gegeven, wat zorgt voor een veilige en vertrouwelijke omgeving.
Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor verdere vragen of om een afspraak in te plannen. Samen werken we aan het welzijn en de groei van jouw kind!