Bij ons geweest? Geef een review, dat vinden wij leuk en leerzaam!

Hey SUP-enthousiastelingen!

Heb je ooit ge-SUPt bij Supschool Alkmaar? Dan willen we graag jouw mening horen! Als je deel hebt genomen aan een SUPtour of een clinic bij Supschool Alkmaar, nodigen we je van harte uit om jouw ervaring te delen door een review achter te laten. Jouw feedback is voor ons niet alleen leuk om te lezen, maar ook uiterst waardevol en leerzaam.

Bij Supschool Alkmaar streven we er voortdurend naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan al onze deelnemers, of je nu een beginner bent die voor het eerst op een SUPboard stapt of een gevorderde die de waterwegen van Alkmaar al verkend heeft. Jouw review helpt ons om onze diensten en activiteiten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze gewaardeerde suppers.

Waar kun je jouw review achterlaten? Simpel! Je kunt jouw mening delen op platforms zoals Google Maps of TripAdvisor ook is het leuk als je onze pagina eens deelt op Facebook of Instagram. Als je ons op social media volgt, kun je jouw review ook direct met ons delen, en we vinden het geweldig om te zien hoe jij hebt genoten van jouw tijd op het water!

Misschien wil je delen hoe de instructeurs jou hebben geholpen je evenwicht te bewaren, of hoe je de serene schoonheid van Alkmaar vanaf het water hebt ervaren. Misschien ben je dolenthousiast over de gezelligheid van de groep of hoe je nieuwe mensen hebt ontmoet tijdens de sup tour. Of misschien heb je enkele suggesties om onze diensten nog beter te maken. Wat het ook is, jouw woorden hebben een impact en kunnen andere sup-liefhebbers inspireren om deel te nemen aan deze geweldige ervaring.

Bij Supschool Alkmaar geloven we dat suppen toegankelijk moet zijn voor iedereen, en jouw reviews helpen ons om anderen te overtuigen om deel te nemen aan deze leuke en verkwikkende activiteit.

Dus, neem even de tijd om jouw SUP-ervaring met ons en anderen te delen. We kijken uit naar jouw eerlijke mening, lovende woorden of opbouwende kritiek. Samen kunnen we suppen bij Supschool Alkmaar nog leuker maken voor iedereen!

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze SUP-community en we hopen je snel weer te zien op het water!

Happy supping!
Het team van Supschool Alkmaar